Voorgerechten |
|
Carpaccio van rosbief met frisse citroenmayonaise | € 10,00 |
Gevulde wrap van gerookte zalm, roomkaas, sla en spicy saus | € 10,00 |
Frisse vegetarische salade met appel, noten en brie | € 8,50 |
Soepen |
|
Tomatensoep | € 4,00 |
Groentesoep | € 4,00 |
Franse peultjessoep met room | € 5,00 |
Hoofdgerechten |
|
Duitse biefstuk met gebakken ui en spekjes | € 22,50 |
Schnitzel met peperroomsaus | € 17,50 |
Kip in wittewijn jus | € 17,50 |
Gebakken zalm met sojasaus | € 22,50 |
Geserveerd met 1 maal aardappels, 1 warme en 1 koude groente | |
Nagerechten |
|
Dame Blanche | € 6,00 |
Sorbet | € 6,00 |
Sorbetijs Tricolore | € 6,00 |